Vi er glade for å presentere vår nye verksmester

Navn: Thien Chi Nguyen
Alder: 25
Bosted: Haugesund

Hvilken erfaring og bakgrunn har du, Thien?

Jeg startet som lærling hos Tollaksen Autoservice i 2013. Deretter jobbet jeg her i tre år på fulltid, som mekaniker. Det siste halvannet året har jeg vært ansatt på verksted i Sandnes.

Hvordan fikk du jobben som verksmester her hos Tollaksen?

Øystein Tollaksen ringte med på nyåret og sa at han trengte en ny verksmester. Verkstedet, miljøet og rutinene er kjent for meg fra tidligere, og dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til! Tiden går fort – vipps så var jeg tilbake igjen hos Tollaksen.

Kan du fortelle oss litt om hva en verksmester gjør på?

Jeg jobber sammen med gutta på verkstedet og hjelper til direkte, eller veileder de, der det trengs. Samtidig har jeg ansvar for å holde orden i rekkene og passe på at verkstedet vårt ser bra ut. Det er også veldig viktig at jeg sørger for en god og jevn dialog med ledelsen.

Hva ser du mest fram til i den nye jobben din?

Nye utfordringer! Det er det beste med den nye jobben min! Jeg er også veldig fornøyd med å være tilbake hos gjengen. De hyggelige kollegaene, og ikke minst kundene våre! Tollaksen Autoservice er en arbeidsplass hvor man har hyggelige mennesker rundt seg – hver dag!

Hvilket bilmerke er favoritten?

Det er nok Honda, uten tvil. Pappa har eid tre forskjellige Honda’er gjennom oppveksten, og det sitter igjen.

Tollaksen Autoservice er strålende fornøyd med å få på plass vår nye verksmester Thien. Vi er fortsatt på jakt etter å signere enda en stjerne på verkstedet vårt. Hvis du har lyst til å bli seniormekaniker hos oss, ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *